Werkwijze

Elk gedicht dat ik schrijf komt tot stand doordat ik me afstem op de energie van een dierbare die is overleden. Het is een contact van hart tot hart, van ziel tot ziel. Tijdens de afstemming krijg ik woorden binnen die een uniek gedicht vormen dat heel persoonlijk is. 

Ik doe de afstemming op je dierbare intuïtief en op afstand. Om dat zo zuiver mogelijk te doen, ontvang ik vooraf graag de volgende informatie:

  • Een foto waar hij of zij alleen op staat, met het gezicht scherp in beeld.
  • Roepnaam en volledige wettige naam (voornamen en achternaam).
  • Geboortedatum en datum van overlijden.
  • De relatie met je dierbare (gezinssituatie, familieband of vriendschap e.d.).
  • Voor wie is het gedicht bestemd (voor jou persoonlijk, je gezin/familie, vrienden e.d.).

Wanneer je een gedicht aanvraagt, dan is het niet nodig dat we vooraf een (bel)afspraak met elkaar maken, omdat een gedicht intuïtief bij mij ontstaat. Graag ontvang ik de aanvraag en de persoonlijke informatie via e-mail.

Je ontvangt het gedicht van mij als PDF per e-mail, of – wanneer je dat fijner vindt – via WhatsApp. Ik maak het sfeervol op met het grafische programma Canva.

Tarief en betaling

Het tarief voor een gedicht op maat bedraagt € 85,00 (inclusief 21% BTW), vooraf te voldoen. Ik stuur je een betaallink (via Mollie, een Nederlandse payment service provider) en je ontvangt na betaling een factuur.

Interesse?

Stuur mij een bericht en ik kom snel bij je terug:

[email protected]

tel. 06-41 50 56 20

Sabine heeft een gave die van onschatbare waarde is. Drie keer heb ik haar gevraagd om verbinding te maken met de energie van dierbaren die zijn overleden. Elke keer zijn de boodschappen die in dichtvorm doorkomen heel treffend en geruststellend.

Debby Levering